Híreink

STOLL gépbemutató AGRITECHNICA 2015 kiállításon

Homlokrakodó gyártók közül a legnagyobb alapterületen a STOLL mutatja be rakodóit, munkaeszközeit, valamint az elmúlt két év innovációit. Az idén 50éves jubileumát ünneplő cég 800m2-es standjával rendkívül reprezentatív gépbemutatóval várja az Agritechnica 2015-re látogatókat. Részletesen megismerkedhetünk minden egyes rakodócsaláddal és azok munkaeszközeivel.

 

Gazdaságon belül, szántón-mezőn, biomassza üzembe, vagy akár a szőlő- és gyümölcsültetvények esetén, a mezőgazdaság minden egyes szegmensében tud optimális rakodót ajánlani a STOLL. Az Agritechnica kiállítás tökéletes helyszín arra, hogy minden egyes kategóriát bemutassanak az érdeklődők számára, így 15-től egészen 300Le kategóriáig szemlélteti kitűnő termékeit a gyár.

 

Újdonság a Stoll FC Compact kategóriában az FC 150-es típus, mely már 15-25Le-s kistraktorokra kínál komplett megoldásokat.

 

További nagyszabású fejlesztés, hogy a korábbi Stoll FE Ecoline rakodócsaládot felváltja az új Stoll CL ClassicLine család. Formabontó újításokat figyelhetünk meg a négyhengeres traktorokra alkalmazható rakodótípusok esetében. A már jól ismert kiváló teljesítmény és a rendkívül kedvező önsúllyal bíró ClassicLine rakodók már standard és széles konzolra is szerelhetők. Ezáltal a legújabb négyhengeres típusok esetében adott esetben egy szélesebb alváz, vagy motorháztető sem szabhat határt, ráadásul rakodónk is stabilabb.

 

Újra bemutatásra került a két éve újdonságnak számító Stoll FZ 100-as, a világ jelenlegi legnagyobb és legerősebb homlokrakodója, és új feljesztésű munkaeszközökkel szerelték fel. Eztmár számos 200-300Le kategóriájú Case IH, Massey-Ferguson, John Deere, valamint Fendt traktorra is adaptálható.

 

További újdonságok a még hatékonyabb munkavégzést segítő kényelmi, vagy teljesítményt növelő opcionális felszerelések. Ez többek között pl. a "Kick Boom Out" rendszer, mely esetében beállíthatjuk a rakodó alapállását és felső pontjának állását. Ezzel gyorsítva a munkavégzést, mikor mindig ugyan abban a magasságban rakodunk.

Egyedülálló innováció a a Stoll automata lengéscsillapító rendszer, mely eddig csak mechanikusan , vagy elektronikusan (kabinból) lehetett vezérelni. A jövőben sebességarányos Comfort-Drive lengéscsillapító rendszerrel is szereltethetjük rakodónkat.

 

A kiállításon kettő demógép segítségével szemléltetik a homlokrakodók működését, valamint saját magunk is megtapasztalhatjuk könnyű kezelhetőségüket.

Praktikus megoldások, egyedülálló technológiai fejlesztések, melyek a Stoll 50éves munkáját jellemzik. A nagyszabású gépbemutató legfontosabb elemeit a hazai közönség is megismerheti testközelből a januári Agromash Expón.
Addig is beszéljenek a fotók:

 

Képgaléria >>
Aktuális
 • MANDAM talajművelőgép akció

  MANDAM talajművelő gépek akciós áron, akár készletről is!   Kultivátorok, rövidtárcsák, aprító hengerek, széles típusválasztékban kaphatók rendelésre és több típus készletről egyaránt. Októberi akció keretében, jelentős árkedvezményen f ...

  tovább »

 • STOLL HOMLOKRAKODÓ AKCIÓK

  Kiemelt kedvezményekkel kínáljuk a prémium német gyártmányú STOLL homlokrakodókat bármely traktortípusra, valamint egyedi AKCIÓS csomagokat MTZ-re!   Mivel tud többet a STOLL? - Rendkívül jó anyagminőség: ezáltal jelentősen jobb önsúly, ...

  tovább »

 • HATZENBICHLER sorközművelő kultivátor AKCIÓK

  A Hatzenbichler sorközművelő kultivátor program előnyei a sok éves gyártási tapasztalat és az, hogy ezeket a sorközművelők majdnem mindenféle sorban és speciális kultúrában egyaránt alkalmazhatók. Kukorica, napraforgó, szója, dohány, tök, eper, kukor ...

  tovább »

 • HATZENBICHLER gyomfésű akciók

  Az eredeti prémium minőségű gyomfésűk a Hatzenbichler osztrák gépgyártól. A Hatzenbichler eredeti gyomfésűje nagyon jól beilleszthető és alkalmazható gép a mechanikai gyomirtásba, szinte minden kultúrában használható, mint például minden gabona, k ...

  tovább »

 • Új DEGENHART fronthidraulika típusok

  A Degenhart német gépgyártó vállalat legújabb és korábbi évjáratú traktortípusokra egyaránt kínál fronthidraulikákat és mellső kardánhajtásokat. Elérhető bármely legújabb vagy régebbi John Deere traktortípusra, melyre optimális teherbírású és töké ...

  tovább »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.