Híreink

AGROmashEXPO - Rendkívüli gépbemutató, egyedi akciós árak.

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Ezúton meghívjuk Önt az AGROmashEXPO (2017. január 25-28. Hungexpo) kiállításra, mely rendezvényen cégünk is részt vesz: G-PAVILON 202B Stand.

Rendkívüli Stoll homlokrakodó gépbemutatóval és egyedülálló akciókkal várjuk az érdeklődőket. Minden traktorra kínálunk optimális megoldást, a korábbiaknál is kedvezőbb áron, illetve egyedi áron kínálunk homlokrakodó csomagokat MTZ-kre. Beleértve természetesen a legújabb .5-ös szériát is!

Újdonságként láthatják majd a Mandam gépgyár által kínált ekéket, és kiállításra kerülnek egyéb talajművelő gépek is, mint pl. szántóföldi kultivátor, vagy rövidtárcsa.

Megtekintheti a közönség továbbá a Zaslaw gabona- és bálaszállító pótkocsikat, és a német Degenhart fronthidraulika több típusát is.

 

Várjuk minden kedves érdeklődőt, szívesen állunk rendelkezésükre szakmai kérdésekben is, leendő ügyfeleinknek pedig kiemelkedő vásári- és előrendelési akciókat kínálunk.

G-PAVILON, 202B Stand (Passzázsról a 16-os kapun keresztül)


A rendezvényre itt regisztrálhat.


A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1500 Ft) belépőjegyet.
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Üdvözlettel:
Sato-Gép Kft.

Aktuális
 • AGROMASH EXPO 01.24.-27.

    Tisztelt Partnerünk, leendő Ügyfelünk, kedves Érdeklődő! Szeretettel várjuk január 24- 27. között az AGROMASH Expón. C-PAVILON, STAND4A   A rendezvényre a kedvezményes jegyért az alábbi linken regisztrálhat: ...

  tovább »

 • Stoll Profiline homlokrakodó akciók MTZ-re

    Stoll FZ 10 Profiline homlokrakodó bármely MTZ-re KIEMELT AKCIÓS áron!! -Emelési magasság 3,76m -Maximális teherbírás 2020kg -Joystick vezérlés, hidr. vezértömb -REJTETT Párhuzamvezetés (legjobb kilátás!) -Egy anyagból hajlí ...

  tovább »

 • Stoll Classicline homlokrakodó akciók MTZ-re

    Stoll CL Classicline 855-P homlokrakodó bármely MTZ-re KIEMELT AKCIÓS áron!! -Emelési magasság 3,76m -Maximális teherbírás 1860kg -Joystick vezérlés, hidr. vezértömb -Párhuzamvezetés -Munkaeszköz gyors-csatlakozó -Kiváló ...

  tovább »

 • Új DEGENHART fronthidraulika típusok

  A Degenhart német gépgyártó vállalat legújabb és korábbi évjáratú traktortípusokra egyaránt kínál fronthidraulikákat és mellső kardánhajtásokat. Elérhető bármely legújabb vagy régebbi John Deere traktortípusra, melyre optimális teherbírású és töké ...

  tovább »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.