Termékek

Termékcsoportok:

Rövidtárcsák

Mandam és Akpil rövidtárcsa kínálatunkban egyaránt szerepel függesztett és vontatott kivitel 2,5 -6 m munkaszélességig, különböző kőbiztosításokkal, és számos hengertípussal speciálisan a legkülönbözőbb talajtípusokra kialakítva. Tökéletesek tarlóhántásra, szántáselmunkálásra, és akár magyágykészítésre is.

Akpil rövidtárcsák

Állítható tárcsaszöggel, hidraulikus és elektrohidraulikus vezérléssel, és erős járószerkezettel kínáljuk az Akpil rövidtárcsákat, 3,0-6,0m-es munkaszélességben. Erős vázszerkezetének köszönhetően optimális a talajra ható tárcsanyomás, ezáltal tökéletes rögtörő és porhanyító hatása van. a csipkézett tárcsalapok bekeverés előtt feldarabolják a szármaradványokat.

részletek »

Mandam rövidtárcsák

A rövidtárcsák hatékonysága -hagyományos tárcsákkal szemben- a sokkal jobb talajkövetésben rejlik. Minden egyes tárcsalap külön felfüggesztéssel és csapágyazással rendelkezik. Emellett ezen tárcsák függesztett és félig függesztett típusai is rövidebb szerkezetűek, mint a hagyományos V és X tárcsák, így fordulékonyabbak, praktikusabbak, függesztett kivitelek pedig ideálisak kisebb parcellák művelésére is. A Mandam robusztus vázszerkezetű rövidtárcsái mind gumibetétes és laprugós tárcsafelfüggesztéssel is elérhetők 2,5-től egészen 8m-es munkaszélességig. Csipkézett tárcsalapok egyedi csapágyazással vannak ellátva, melyek nem igényelnek zsírozást. A két tárcsasor után többféle hengerprofilú rögtörő henger közül választhatnak az ügyfelek saját igényeik alapján.

részletek »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.