Termékek

Termékcsoportok:

Trágya- és szilázsmozgatás eszközei

Trágyakezelés, trágyamozgatásra számos munkaeszköz szerepel a Stoll palettáján. Megtaláljuk a számunkra és traktorunk számára az ideális és leghatékonyabb eszközt mellyel a különböző típusú trágyákat kezelhetjük.

Trágyavilla:

Hagyományos trágyavilla, mely leginkább (almos, mély-almos) szarvasmarha- sertés- és lótrágya mozgatására alkalmas. Bármely alapfelszereltségű rakodóval egyszerűen kezelhetjük. Különböző tüskehosszal elérhetők 1,25m - 2,00m munkaszélességben.

Krokodil trágyakanál:

Harapós trágyakanál levehető oldalfallal alkalmas szilárd vagy folyékony állagú trágyák kezelésére egyaránt. Kihelyezett 3.kör szükséges a fogak nyitás-zárásához, melyet egyszerűen a joystickon elhelyezett gombbal működtethetünk. Sokoldalú eszköz melyet szilázs vagy trágyamozgatásra, de teljesen kinyitva bármely más anyagok rakodására is használhatunk. Munkaszélességük 1,50m - 2,40m

Krokodil trágyavilla:

Siló és trágyavilla esetében alul és felül is tüskékkel szerelt a munkaeszköz. Választhatók 1,30m - 2,60m szélességben

Pelikán kanál:

Nagyobb térfogatú, társainál még erősebb kivitelű eszköz, melyre ívelt harapós rész (hajlított fogak) csukódnak. Kifejezetten erős robusztus a kanál, nagy térfogatának köszönhetően nagy mennyiségű siló vágására alkalmas, és a hajlított karmok szorítása miatt rossz talajon sincs veszteség.

VIDEÓK:

STOLL szilázsvágó:

STOLL "harapós" kanál / krokodil kanál:

STOLL pelikán kanál:

STOLL pelikán kanál 2,50-2,80m:

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

A prospektusok általában PDF-formátumúak, mely megnyitásához az ingyenes AdobeReader programmal kell rendelkeznie számítógépének.

- Munkaeszköz prospektus

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.