Termékek

Termékcsoportok:

Talajművelő gépek

Függesztett és vontatott rövidtárcsák, illetve V és X tárcsák, szárnyapás- és lándzsás kapás grúberek, kultivátorok, kombinátorok, mélylazítók széles választéka a Mandam és Akpil gyártók termékeiből.

MANDAM Szántóföldi kultivátorok

A szántóföldi kultivátorokat előnyben részesítőknek számos megoldást kínálunk, mint a művelési mélység, mint a kapafejek típusa és kiosztása alapján. Szárnyas és lándzsás kapás grúberek széles választékát ajánljuk. A MANDAM gépcsalád a mélyebb, szántást kiváltó műveléshez is képes a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.

részletek »

Rövidtárcsák

Mandam és Akpil rövidtárcsa kínálatunkban egyaránt szerepel függesztett és vontatott kivitel 2,5 -6 m munkaszélességig, különböző kőbiztosításokkal, és számos hengertípussal speciálisan a legkülönbözőbb talajtípusokra kialakítva. Tökéletesek tarlóhántásra, szántáselmunkálásra, és akár magyágykészítésre is.

részletek »

MANDAM Váltva forgató ekék

Új Mandam ORKAN eketípusok, erős vázszerkezetre épülő, nyugati konstrukció alapján megszerkesztett 3, 4 és 5 vasú váltva forgató ekék.

részletek »

Kombinátorok

Szántáselmunkálásra és magágy előkészítésre alkalmas több különböző típusú, rugós kapákkal, simítóval és hengerekkel szerelt Akpil és Mandam kombinátorok eladók. Munkaszélesség 2,1- 6,0m-ig terjed.

részletek »

Mélylazítók

Mandam GROT kifejezetten erős vázszerkezetre épülő 5 és 7 kapás mélylazítók.

részletek »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.