Termékcsoportok
Termékek

Termékcsoportok:

Mandam talajművelő gépek

Mandam mezőgazdasági gépgyár talajművelő termékeit kínáljuk, mint a kizárólagos magyarországi forgalmazója. Megbízható jó minőségű termékek megfizethető áron, országszerte bizonyítják hosszú évek óta.

MANDAM szántóföldi kultivátorok

A szántóföldi kultivátorokat előnyben részesítőknek számos megoldást kínálunk, mint a művelési mélység, mint a kapafejek típusa és kiosztása alapján. Szárnyas és lándzsás kapás grúberek széles választékát ajánljuk. A MANDAM gépcsalád a mélyebb, szántást kiváltó műveléshez is képes a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.

részletek »

MANDAM rövidtárcsák

Mandam rövidtárcsa kínálatunkban egyaránt szerepel függesztett és félig függesztett kivitel is. Munkaszélességet tekintve 2,5-8m között kínálunk típusokat, különböző tárcsafelfüggesztéssel (GAL: gumibakos és TAL: laprugós, SAL: spirálrugós hajlított tárcsaszárral), és számos hengertípussal speciálisan a legkülönbözőbb talajtípusokra kialakítva. Tökéletesek tarlóhántásra, szántáselmunkálásra, vagy akár magágykészítésre egyaránt.

részletek »

GROT mélylazítók

Mandam GROT kifejezetten erős vázszerkezetre épülő 5 és 7 kapás mélylazítók.

részletek »

Magágykészítő kombinátorok, kompaktorok

Szántáselmunkálásra, valamint magágy előkészítésre alkalmas különböző típusú,Mandam kombinátorokat kínálunk. Hagyományos rugós kapás kombinátor, vagy lúdtalpkapás kompaktor, vagy a legújabb fejlesztésű simítóval szerelt Mandam Best típus.

részletek »

MANDAM WN aprítóhengerek

Mandam WN aprítóhenger alkalmas bármilyen növényi maradvány (napraforgó, kukorica, repce stb.), vagy akár teljes értékű zöldtrágya aprítására is. Munkaszélességük 3-tól egészen 6m-ig terjed, szimpla és tandem tengellyel szerelve.

részletek »

MANDAM Váltva forgató ekék

Új Mandam ORKAN eketípusok, erős vázszerkezetre épülő, nyugati konstrukció alapján megszerkesztett 3, 4 és 5 vasú váltva forgató ekék.

részletek »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.