Termékcsoportok
Termékek

Termékcsoportok:

Hatzenbichler talajápoló gépek

Hatzenbichler, prémium osztrák gyártmányú talajápoló gépeket kínálunk kis- és nagygazdaságok számára egyaránt. A világszerte ismert márka minden teljesítménykategóriában kínálja gépit. A Hatzenbichler gépgyár harmadik generáció óta gyártja kiváló termékeit. Talajápoló gépek esetében gyomfésűk, gyepfésűk, golf- és lovaspálya kezelő munkagépek, valamint sorközművelő kultivátorokról beszélünk. Utóbbi bármely szántóföldi vagy kertészeti és speciális kultúrák esetében is alkalmazhatók.

Hatzenbichler gyomfésűk

Az eredeti prémium minőségű gyomfésűk a Hatzenbichler osztrák gépgyártól. A gyomfésű elengedhetetlen része a hatékony termesztésnek, és tavaszi a munkák legelső művelete a gyomirtás. Hatékony és gazdaságon vegyszermentes gyomirtást érhetünk el számos kultúrnövényüknél. Leginkább gabonakultúrák ápolására használják, de kifejezetten ajánlott repcében, de használhatjuk kukorica, szója, cukorrépa, lóbab, burgonya, és egyéb növényeknél is. Elengedhetetlen technológia továbbá a gyepfelújításban.

részletek »

Hatzenbichler sorközművelő kultivátorok

Hatzenbichler minden szántóföldi és egyéb kertészeti, valamint speciális kultúrához egyaránt kínál rendkívül jó szerkezeti felépítésű és minőségű sorközművelő kultivátorokat.

részletek »

Hatzenbichler "Rotostriegel" küllős kapák

oldal feltöltés alatt

részletek »

Hatzenbichler gyepfésűk - vertikátor

A legelő és kaszáló megfelelő gondozása az alapja a lehető legjobb takarmány létrehozásának. Ez azt jelenti, hogy növelni kell a kívánt növényfajokat és csökkenteni a nem kívánt gyomokat.

részletek »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.