Termékcsoportok
Termékek

Termékcsoportok:

TOP szárnykapás grúberek

A Mandam talajművelő gépek leginkább kedvelt és minden körülmények között nagyon jól vizsgázott géptípusa a TOP grúber. A szárnykapás szántóföldi kultivátorok esetében egy kifejezetten strapabíró erős háromgerdelyes vázra épülnek a művelőelemek. Elérhetők 2,5-6m munkaszélességben, és többféle kivitelben,az ügyfél egyéni igényei szerint.

A három sorban elhelyezett szárnyas kapák a csavart szárvédővel kiváló keverési munkát végeznek, a 80cm-es vázmagasságnak köszönhetően nagyon jó a gép áteresztő képessége, így nagyobb tömegű szármaradvány esetén is tökéletesen használható. A szárnykapák fedésben vannak, teljes munkaszélességben elvágják a gyökérzetet, megforgatják a talajt. A jól megforgatott talajréteget a kapák mögött elhelyezett 460mm átmérőjű csipkés tárcsák elegyengetik el, hogy a lezáró henger a homogén szerkezetű talajfelszínt megfelelően visszatömörítse. Rendkívül strapabíró gép, mellyel hatékonyan végezhetünk szép munkát. Az ország minden területén megállják a helyüket és elismerő a gazdák véleménye.

  • Maximális munkamélység kb. 30-35cm
  • Szárnykapák könnyen levehetők, így lándzsás grúberként funkcionál
  • Munkaszélesség: 2,5 – 6,0m (3m felett hidraulikusan összecsukható)
  • Kőbiztosítás: nyírócsapos vagy dupla spirálrugós
  • Elérhető hengerprofilok: Ékgyűrűs, T-profilú és C-profilú gyűrűs, csöves, pálcás, gumi, packer, flexi, és DD-hengerekkel

Optimális munkaszélességű gépet ajánlunk minden traktortípushoz 120-350Le-ig.

Kedvező ajánlattal és országszerte nagyon sok referenciával várjuk új ügyfeleinket.

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.